Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γ. Μπουτάρης: Οι γνώσεις του Τιμονιέ είναι πολύτιμες για τον δήμο Θεσσαλονίκης


Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τον απερχόμενο γενικό πρόξενο της Γαλλίας, Κριστιάν Τιμονιέ. Κατά τη διάρκεια της ο πρόξενος παρέδωσε στον δήμαρχο αναμνηστικό δίπλωμα για την καλή συνεργασία και τη διάδοση του πνεύματος ελληνογαλλικής φίλιας.
Ο κ. Μπουτάρης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην άριστη επικοινωνία, στη δημιουργική συνεργασία και στη φιλική σχέση που ανέπτυξε με τον πρόξενο κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
«Δεν έχουμε κάνει όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά πάντα υπάρχει καιρός. Με τον κ. Τιμονιέ ο οποίος πηγαίνει τώρα στη Νάπολη της Ιταλίας θα έχουμε μόνιμη και συστηματική επικοινωνία διότι η εμπειρία του, οι γνώσεις του και οι ευαισθησίες του είναι πολύτιμες για το δήμο της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Από τη μεριά του ο κ. Τιμονιέ ο οποίος ολοκλήρωσε τη θητεία του μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στη Θεσσαλονίκη τόνισε τα φιλικά του αισθήματα προς την πόλη και τους ανθρώπους της.
«Θα θυμάμαι πάντα τη στιγμή που με ένα φτυάρι φυτέψαμε μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη μία ελιά στο πάρκο της Γαλλίας που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο. Ένα αιωνόβιο δένδρο το οποίο θα απεικονίζει την πραγματική διάσταση στη σχέση μεταξύ των δύο χωρών», σημείωσε ο κ. Τιμονιέ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής ύφεσης η ελληνική κοινωνία, δημιουργούνται οι ζυμώσεις και οι προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν προς το καλύτερο.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου