Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Νέα εμπλοκή στις απαλλοτριώσεις του μετρό



Νέα εμπλοκή, αυτή τη φορά λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών, καταγράφεται στην πρόοδο των απαλλοτριώσεων για το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Σταθμού Βούλγαρη, καθώς οι αποφάσεις, που επρόκειτο να ληφθούν σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο, αναβάλλονται για περίοδο έξι μηνών.

Δ. Θέρμης: Αρχίζει ο δημόσιος διάλογος του δήμαρχου με τους πολίτες


Από το Μονοπήγαδο και τον Αγ. Αντώνη ξεκίνησε χθες το διάλογο με τους πολίτες του δήμου Θέρμης ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με τις πρώτες από τις 17 συνολικά δημόσιες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους οικισμούς του δήμου.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εκπρόσωπος αθλητικού συλλόγου για χρέη σχεδόν 2 εκατ. ευρώ

Για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη 59χρονος εκπρόσωπος αθλητικού συλλόγου. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 1.936.368,47 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Θεσσαλονίκη: «Δαγκάνες» κατά της παράνομης στάθμευσης


Τη μέθοδο της «δαγκάνας» επιστρατεύει η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης στη «μάχη» που έχει κηρύξει κατά της παράνομης στάθμευσης, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε σημεία που δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των πεζών.

Θεσσαλονίκη: Συμβουλές σε επιχειρήσεις από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο


«Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους» για την ίδρυση μιας νέας επιχείρησης ή τη βελτίωση μιας υφιστάμενης παρέχει καθημερινά από τον Ιούλιο το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, που λειτουργεί στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Θεσσαλονίκη: Καταλήψεις σε δημαρχεία από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ

Υπό κατάληψη τελούν από το πρωί τα δημαρχεία Νεάπολης - Συκεών και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αντιδρούν στα νέα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Θεσσαλονίκη: «Μάζεψαν» 25 πάγκους από την λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης


Ρούχα, έπιπλα, και είδη οικιακής χρήσης κατέσχεσε από 25 πάγκους η δημοτική αστυνομία κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που πραγματοποίησε στην Λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης.