Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Οι εκλογές για το νέο Συμβούλιο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του νέου συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίες διεξήχθησαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίζεται την επόμενη εβδομάδα ο Π. Σαξώνης


Αποφυλακίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας -λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης- ο βασικός κατηγορούμενος για το οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Σαξώνης.

Θεσσαλονίκη: Τα έργα του Τεχνικού Προγράμματος του κεντρικού δήμου


Εγκρίθηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2013, το οποίο ανέρχεται στο ύψος των 41.216.792,09 ευρώ, δηλαδή παρουσιάζει αύξηση κατά περίπου 12,5 εκ. ευρώ ή κατά 45,20 %, σε σχέση με πέρσι.

Ογκώδεις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη


«Όχι στα νέα μέτρα, όχι στις πολιτικές της Τρόϊκας και της κυβέρνησης», διαδήλωσαν χιλιάδες Θεσσαλονικείς εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που πήραν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Στους δρόμους βγήκαν, ακόμη οι ιδιοκτήτες ταξί, φοιτητές και σπουδαστές της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στη Νέα Μηχανιώνα.

Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας Ξενοδόχων με ΕΟΤ για τον τουρισμό της πόλης


Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας θα προχωρήσουν η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, προκειμένου να προβληθεί τουριστικά η πόλη.