Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κλείνουν αύριο οι επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη


Να συμμετάσχουν αύριο στο κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους καλεί τα μέλης της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών σε Ν. Επιβάτες και Πανόραμα


Εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές Θεσσαλονίκης, εγκληματική ομάδα 12 ατόμων, ηλικίας 22 έως 58 ετών, που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή των Νέων Επιβατών και του Πανοράματος.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για χρέη άνω των 3 εκατ. ευρώ

Συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη μια 41χρονη πρώην διευθύνουσα σύμβουλος εταιρείας εμπορίας υποδημάτων για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 3.775.480 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Στο πρόγραμμα Future School τα σχολεία Πυλαίας-Χορτιάτη


Στο πρόγραμμα Future School (σχολείο του μέλλοντος) συμμετέχουν τα σχολεία του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με εθελοντές ερευνητές εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς φορείς στην Ευρώπη. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού δικτύου σχολείων που θα προωθήσει την εκπαιδευτική έρευνα, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές/τριες να ερευνήσουν πάνω στον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν, διαμορφώνοντας έτσι το πλαίσιο για τη μάθηση του μέλλοντος.

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Δ. Χριστόφιας


Εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο με επίτιμο καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, διοργανώνουν ο δήμος Καλαμαριάς και η ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με την ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας και το δίκτυο Πάφου - Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδας.

Θεσσαλονίκη: Δημοτικά τέλη και τεχνικό πρόγραμμα στο δημοτικό συμβούλιο


Με 97 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι η 27η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: