Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο επίπλων


Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί σε εργοστάσιο επίπλων της εταιρείας Almeco στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσαν οχτώ οχήματα της πυροσβεστικής με 17 άτομα, με αποτέλεσμα την άμεση κατάσβεσή της. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε ξυλεία εντός του εργοστασίου. Τα αίτια της εκδήλωσης της φωτιάς ερευνώνται.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια μετά τα συλλαλητήρια στη ΔΕΘ


Σε 16 νέες συλλήψεις προχώρησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας οι αστυνομικές αρχές Θεσσαλονίκης, μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν των συλλαλητηρίων στο πλαίσιο των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ, ανεβάζοντας τον αριθμό των προσαχθέντων σε 31.

Χθες το βράδυ, ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην πλατεία Συντριβανίου και στη συνέχεια προχώρησαν σε μικροκαταστροφές, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 15 άτομα. Μεταξύ των 16 συλληφθέντων για τα επεισόδια είναι και εφτά ανήλικα άτομα, ηλικίας 16 - 18 ετών. 

Σύμφωνα με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης από τα χθεσινά επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά και δύο αστυνομικοί. Οι συλληφθέντες κρατούνται στην ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com