Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ασβεστοχώρι: Για 4 ώρες συζήτησε ο δήμαρχος με τους πολίτες


Η πρωτοβουλία ανοιχτών συζητήσεων του δημάρχου με τους πολίτες του δήμου με τίτλο «Συζητώ με το δήμαρχο μου» πέρασε και από το Ασβεστοχώρι και την Εξοχή, στον τρίτο σταθμό της περιοδείας της, γεμίζοντας με πολύ κόσμο την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου.


Επί τέσσερις και πλέον ώρες οι πολίτες αξιοποίησαν την ευκαιρία ενός άμεσου και ειλικρινούς διαλόγου με τον δήμαρχό τους, ο οποίος απάντησε ξεχωριστά στο ερώτημα κάθε πολίτη.

Ο δήμαρχος έκανε αναφορά στο μεγάλο έργο του σχολικού συγκροτήματος στα Μπουλουβάνια το οποίο ολοκληρώνεται και σύντομα παραδίδεται, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενημέρωσε τους πολίτες για τη διαδικασία χρηματοδότησης μελέτης ποσού 300.000 ευρώ με σκοπό τη σταδιακή δημιουργία δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή, καθώς και την προσπάθεια ένταξης στο ΕΣΠΑ της ανακατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Ασβεστοχωρίου, κόστους 500.000 ευρώ.

Παρόντες στη συζήτηση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, Μιχάλης Γεράνης, όλοι οι αντιδήμαρχοι, ο γενικός γραμματέας του δήμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του δημάρχου με τους πολίτες συνεχίζεται την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Πανόραμα (αίθουσα Λίτσα Φωκίδη στο δημαρχείο) και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Χορτιάτη (αίθουσα «Καθηγητή Ιωάννη Μανωλεδάκη»).


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου