Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Τον Σεπτέμβριο συναυλία-αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο



Συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Καυταντζόγλειο στάδιο με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος που έφυγε τόσο ξαφνικά θα είναι παρόν στη μεγάλη αυτή συναυλία, αφού δημοφιλείς καλλιτέχνες (Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Γιάννης Κότσιρας, Θάνος Μικρούτσικος, κ.α.) που θα εμφανιστούν στη σκηνή θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του.
«Τη μεγάλη αυτή λαϊκή συναυλία διοργανώνουν τα ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης και τα έσοδα, μετά την εκκαθάριση των εξόδων παραγωγής, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των μελών των ΚΑΠΗ. Ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε αποδεχθεί την πρόταση αυτή στις αρχές Απριλίου πιστεύοντας στο σκοπό της εκδήλωσης και θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ενίσχυση αλλά και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης της πόλης, για τα προβλήματα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει στις πλέον αδύναμες ομάδες της κοινωνίας. Δυστυχώς, ο αιφνίδιος θάνατός του σκόρπισε πόνο και ανέτρεψε τα συμφωνηθέντα. Τον λόγο του όμως που ήταν συμβόλαιο όλα τα χρόνια της σύντομης ζωής του και την εκπλήρωση της υπόσχεσής του αποδέχθηκαν να υλοποιήσουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι θα συμμετέχουν φιλικά και θα μοιραστούν ερμηνευτικά τα δικά του τραγούδια», δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης και δημοτικός σύμβουλος, Λάζαρος Ζαχαριάδης.
Εισιτήρια θα προπωλούνται από αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου