Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κορδελιό: Αύριο η εκδήλωση για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση» διοργανώνεται αύριο στις 7 μ.μ. στο Θεματικό Πάρκο Νεολαίας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (οδός Παπαδιαμάντη 1 με Κατσαντώνη, Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού). Την εκδήλωση οργανώνουν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» και σαν στόχο έχει να ενημερώσει τους φορείς του δήμου αλλά και τους νέους και τις νέες της περιοχής για τις δυνατότητες εναλλακτικών μορφών απασχόλησης μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.


Στην εκδήλωση θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους και νέες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να εκπαιδευτούν και να αποτελέσουν πολλαπλασιαστές - μέντορες της δράσης και να μεταδώσουν διαχρονικά την τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν σε άλλους νέους της περιοχής τους.

Ομιλητές θα είναι: 
  • Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
  • Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
  • Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
  • Γαλατσίδας Γεώργιος, Οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας. 

Να σημειωθεί ότι το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΕ «Νέα Γενιά σε Δράση». Για περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, 2310558505, infocenter@kordelio-evosmos.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου