Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Νεανικές εκδηλώσεις και δράσεις από τον Οκτώβριο


Δώδεκα νεανικές εκδηλώσεις και δράσεις με τίτλο «Οι νέοι της πόλης μας-πολίτες της Ευρώπης» προγραμματίζει για το διάστημα από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο η αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης.


Πρόθεση μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις είναι να συμμετάσχουν οι νέοι της πόλης, να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο μέσα από το χορό, τη μουσική, το παιχνίδι, τη δημιουργία, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις και να αναπτυχθεί μεταξύ τους το συναίσθημα της επικοινωνίας και της συνεργασίας. 

Μεταξύ των δράσεων που προγραμματίζονται είναι η δημιουργία ενός «Εικαστικού Πάρκου», μία «παιχνιδο-ομπρέλα πολιτισμών», εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, παιχνίδια σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, μία «γέφυρα των γενεών», πολύχρωμες παρεμβάσεις σε ράμπες και διαβάσεις καθώς και χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο κέντρο της πόλης. 

Για τη διοργάνωση των νεανικών εκδηλώσεων και δράσεων απαιτείται συνολική δαπάνη ποσού 44.995 ευρώ από το δήμο Θεσσαλονίκης και οι εργασίες θα εκτελεστούν με πρόχειρο διαγωνισμό.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου