Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην 77η ΔΕΘ


Όπως κάθε χρόνο από το 1994, έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει τη χαρά να συμμετέχει στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ από το Σάββατο 8 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου 14 με σύσσωμη την ομάδα εθελοντών της, ενώ συγχρόνως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες παροχής Α’ Βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, όπως επίσης και στις μουσικές συναυλίες.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και happenings, η ΕΟΔ θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερο της, για να τους ενημερώσει για τη δράση της και να τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει δωρεάν σε κλήρωση δώρων, ενώ όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν στην εκδήλωση «Πάρε Θέση», κάνοντας μία εκπαιδευτική βόλτα στην περιοχή της παλιάς παραλίας Θεσσαλονίκης με το διασωστικό σκάφος της Ομάδας.

Επιπλέον, στο περίπτερο της Ομάδας θα υπάρχει εγκατεστημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ αναρριχητική πίστα, την οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το κοινό με καθοδήγηση των εθελοντών της ΕΟΔ. Video Wall αλλά και φωτογραφίες θα παρουσιάζουν τη διαχρονική δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου