Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Κλιματιζόμενοι χώροι και ελεύθερη είσοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο μέχρι την Τετάρτη


Ανοιχτοί θα παραμείνουν από σήμερα έως και την Τεταρτη οι κλιματιζόμενοι δημοτικοί χώροι για την αντιμετώπιση του καύσωνα, ενώ ελεύθερη θα είναι και η είσοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών.
Η κατάσταση θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες στην περίπτωση που συνεχιστούν οι ίδιες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Στην κατεύθυνση αυτή με εντολή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη, έχει προγραμματιστεί να παραμείνουν ανοικτοί από το πρωί έως το βράδυ όλοι οι κλιματιζόμενοι δημοτικοί χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως άλλωστε συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών.
Συγκεκριμένα, από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη ανοιχτά θα παραμείνουν τα συνολικά εννέα ΚΑΠΗ και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, η αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών (αυλόγυρος δημαρχείου), η αίθουσα του πρώην δημοτικού συμβουλίου Πεύκων, ο ισόγειος χώρος του πρώην δημαρχείου Νεάπολης, καθώς και το πολιτιστικό κέντρο Συκεών (8 πμ-10 μμ, Κομνηνών 38).
Επιπλέον, το δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το οποίο θα μπορεί να απολαύσει δροσερές βουτιές υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων στελεχών. Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο Πολυαθλητικό Κέντρο στην περιοχή του Κρυονερίου και η πρόσβαση σε αυτό είναι εφικτή με τις αστικές γραμμές 28, 23 και 18. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας στο τηλέφωνο 2310 200327.
Σε όλους τους χώρους θα βρίσκονται μέλη του προσωπικού των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου για την παροχή κάθε βοήθειας.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου