Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Δήμος και εθελοντές θα καθαρίσουν αύριο τη δυτική είσοδο της πόλης


Καθαριότητα στη δυτική είσοδο της πόλης θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, ο δήμος Θεσσαλονίκης σε  συνεργασία με εθελοντές της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ) στη νησίδα του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 20.30.
Η συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 18.30 στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου City Gate. Η συγκεκριμένη εθελοντική δράση έχει ως σύνθημα «Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος» και κατά τη διάρκεια της θα καθαριστούν οι δενδροδόχοι των δημοτικών δενδροστοιχιών της περιοχής και θα ακολουθήσει ξεβοτάνισμα από ζιζάνια.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές της ΧΑΝΘ για τη δράση “Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος” και για την εξαιρετική συνεργασία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας βρίσκουν ανταπόκριση από ομάδες με παράδοση στον εθελοντισμό και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους συμπολίτες μας να υποστηρίξουν και να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης η προσωπική προσφορά του καθενός είναι παραπάνω από πολύτιμη. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου