Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Προκήρυξη 232 θέσεων κοινωφελούς εργασίας



Η ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, προκήρυξε την πρόσληψη 232 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης πλην δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο χρόνος απασχόλησης του κάθε ωφελούμενου θα είναι διάρκειας 5 έως 10 μηνών σε χρονικό διάστημα 12 μηνών. Ο κάθε ωφελούμενος θα εργάζεται πενθήμερο με πλήρης ή μερική απασχόληση και οι αποδοχές του θα ανέρχονται στο ποσό των 25 ευρώ ημερησίως κι έως 625 ευρώ μηνιαίως, αναλόγως τροποποιημένες για τη μερική απασχόληση, ενώ οι ασφαλιστικές του εισφορές θα καλυφθούν από το ειδικό πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 1 έως και 10 Αυγούστου. Η διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:

α) στα γραφεία του δικαιούχου στη διεύθυνση: ΑΡΣΙΣ, Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΚ 54630 β) στην ιστοσελίδα του δικαιούχου (www.arsis.gr) γ) στην ιστοσελίδα του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), ε) στο δημαρχείο Παύλου Μελά, Καραολή και Δημητρίου 1 (ισόγειο), ΤΚ 56430, Σταυρούπολη, ώρες: 08.00-13.00, στ) στο δήμο Καλαμαριάς, Καραμαούνα 1 με πλατεία Σκρα, 3ος όροφος, γραφείο Προγραμματισμού, τηλέφωνο 2313 314 072 ή -023, ζ) στο γραφείο Απασχόλησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης του δήμου, Πυθαγόρα και Μαβίλη γωνία (κοντά στο ΙΚΑ Ευόσμου και στο τέρμα των λεωφορείων της Μενεμένης, τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2310 55 8505), η) στις διαθέσιμες ιστοσελίδες των συμπραττόντων φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να "κατεβάσετε" την ανακοίνωση-προκήρυξη της ΑΡΣΙΣ, κοινωνική οργάνωση υποστήριξης νέων, την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου για απασχόληση με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και τις οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου