Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι για απόπειρα ληστείας στην Καλαμαριά

Συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 50χρονη φίλη του, οι οποίοι νωρίτερα επιχείρησαν να ληστέψουν το διαμέρισμα μιας 54χρονης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εισήλθε με αντικλείδι εντός διαμερίσματος με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων, εκμεταλλευόμενος την απουσία της 54χρονης ιδιοκτήτριας. Το αντικλείδι πιθανότατα το είχε βγάλει όσο εργαζόταν σε επιχείρηση της 54χρονης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα, επέστρεψε η 54χρονη, σε βάρος της οποίας χρησιμοποίησε σωματική βία προκειμένου να διαφύγει, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εντοπίστηκε ο 42χρονος σε πλατεία της Καλαμαριάς, όπου και συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη η 50χρονη φίλη του, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο του διαμερίσματος κατά τη διάρκεια της παραμονής του συλληφθέντα στο εν λόγω διαμέρισμα.

Η 54χρονη ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου