Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο Όσκαρ Ουάιλντ στο δημοτικό θέατρο Κήπου



Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στις 21:15, θα παρουσιαστεί στο δημοτικό θέατρο Κήπου το έργο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ από το «Θέατρο του Παιδιού», την παιδική σκηνή του Θεάτρου «Αποθήκη».

Τη σκηνοθεσία και τη θεατρική διασκευή υπογράφει ο Γιάννης Κόκκινος, τα σκηνικά ο Γιώργος Καρακάσης, τα κοστούμια η  Εύη Μπαράκου, τη μουσική ο Μιχάλης Κόκκινος και τις χορογραφίες η Ζωή Σαρίδου.

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Ελένη Τριανταφύλλου, Ηλίας Νάκος, Ηλίας Παγούρας, Νικολέττα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος, Κατερίνα Μπιμπή και Βασιλική Αλεξοπούλου. Η τιμή γενικής εισόδου για την παράσταση διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Κάπου στην Βόρεια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Εκεί μαζεύονται κάθε μέρα τα παιδιά και παίζουν γιατί στη μικρή τους πόλη δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος. Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος τα διώχνει και βάζει φράχτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς. Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει. Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνιούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεται το χιόνι, η παγωνιά, το χαλάζι και ο βοριάς. Όλα εξαρτώνται πλέον από το γέλιο ενός μικρού παιδιού…

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου