Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 59χρονου για παράνομο οίκο ανοχής


Συνελήφθη χθες το μεσημέρι 59χρονος ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομο οίκο ανοχής, ενώ αναζητείται η 47χρονη ιδιοκτήτρια του οικήματος από αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκε 33χρονη να εκδίδεται σε παράνομο οίκο ανοχής επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να είναι εφοδιασμένη με σχετική άδεια εγκατάστασης και χρήσης του ανωτέρω οικήματος, χωρίς να κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, ενώ δεν είχε εξεταστεί και από αρμόδια υγειονομική αρχή.

Επιπρόσθετα, εντός του παράνομου οίκου ανοχής συνελήφθη 59χρονος ο οποίος διευκόλυνε την κατ’ επάγγελμα ασέλγεια της 33χρονης επιτηρώντας τον εξωτερικό χώρο της προαναφερόμενης οικίας για την αποφυγή πιθανού ελέγχου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 47χρονης ιδιοκτήτριας του οικήματος η οποία παραχώρησε το εν λόγω οίκημα στην 33χρονη για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της 33χρονης συντάχθηκε Έκθεση Αρχής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου