Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Καλοκαιρινή πλατεία» στην Καλαμαριά


Με τη συμμετοχή πολλών παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, εκδήλωση με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή στο Πάρκο».
Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη σε ένα σύνολο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Καλοκαιρινή πλατεία» κατά τη θερινή περίοδο Ιουλίου - αρχές Σεπτεμβρίου 2012, που διοργανώνει η αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Καλαμαριάς και πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της περιοχής επέκτασης στον Άγιο Ιωάννη.
Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τον ειδικό εξοπλισμό του πάρκου (αυτοκινητάκια-ποδήλατα-κράνη-ανακλαστικά γιλέκα) και με την επίβλεψη και τις καθοδηγήσεις προσωπικού του γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου καθώς και εθελοντών (γυμναστών και δασκάλων), να περιηγηθούν στους δρόμους του που είναι προσομοίωση ενός κανονικού οδικού δικτύου.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής καθώς και άλλα δώρα.
Αύριο, Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα οι μικροί Καλαμαριώτες θα κληθούν να παίξουν στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία δημαρχείου), στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Παραδοσιακά - Διαγωνιστικά Παιδαγωγικά Παιχνίδια».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου