Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας - Θεσσαλονίκη: Όψεις και προοπτικές μιας πόλης


Διαγωνισμός φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με θέμα «Θεσσαλονίκη: Όψεις και προοπτικές μιας πόλης». Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 15η Οκτωβρίου 2012 και η περίοδος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το κοινό θα διαρκέσει από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες: Στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών θα είναι μια χρηματική αμοιβή των 500 ευρώ, καθώς και το πρώτο βραβείο για την κατηγορία των επαγγελματιών – ερασιτεχνών. Το δεύτερο και τρίτο βραβείο ανεξαρτήτου κατηγορίας θα είναι μια ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012 – 2013. Ακόμη, η επιτροπή θα απονείμει τιμητικά βραβεία και σε όσους καταλάβουν την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη θέση, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία εντάσσονται.
Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για τους όρους τους διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://contest.ihu.edu.gr/.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου